Menu


Ravintola HSS Paviljong tarjoilee korkealaatuisista raaka-aineista, huolella tehtyjä, nykypäivään päivitettyjä klassikkoannoksia!
Petteri Luodon SUMMER MENU aloittaa HSS Paviljongin kauden 2018.

Alkuruoat


  • Sokerisuolattua lohta "Mi-Cuit"
    13.00

    Lohta 42°C, tillikreemiä, marinoituja juureksia, mallasleipää, yuzua

    Lightly cooked salmon "Mi-Cuit"
    Salmon 42°C, dill cremé, marinated beets, archipelago bread, yuzu

  • Poke Bowl ”Archipelago Style”
    15.50

    Hiillostettua nieriää ja graavia siikaa, Skagen-majoneesiin muhennettuja rapuja, wasabikurkkua, sushiriisiä

    Poke Bowl ”Archipelago Style”
    Charred arctic char and cured lavaret, skagen mayo shrimps, wasabi cucumber, sushi rice

  • Karamellipossua "Steamed Bun"
    13.00

    Koivusiirapilla karamellisoitua porsaankylkeä, seljankukka Slaw, sitrusjogurttia

    Caramel pork “ Steamed Bun ”
    Birch syrup caramelized pork belly, elderberry slaw, citrus yoghurt

  • Savustettuja katkarapuja & quot
    12.00

    Savustettuja katkarapuja, sitruunaa, misomajoneesia

    Smoked prawns & quot
    Hickory smoked prawns, lemon, mayonnaise

PÄÄRUOAT


  • Kurkkurisotto ”Summer Sprouts”
    18.00

    Kotimaista vuohenjuustoa, grillattuja vihanneksia, sitrusmarinoitua kurkkua

    Cucumber risotto ”Summer Sprouts”
    Local goat cheese, grilled vegetables, lemon cucumber

  • Kevyesti heinillä savustettua lohta ”Hay Smoke”
    24.00

    Pikkelöityjä sieniä, tilli-palsternakkapyre

    Lightly smoked salmon ”Hay smoke”
    Parnsip pyre, summer vegetables, pickled mushrooms

  • Paahdettua siikaa ”Sweet Miso”
    28.00

    Sitruunalla maustettua perunasalaattia, kukkakaali popcorn, Sake-kastiketta

    Roasted lavaret ”Sweet Miso”
    Potato salad with lemon, cauliflower popcorn, sake sauce

  • Kalaa ja äyriäisiä ”Scandinavian Bouillabaisse”
    27.00

    Paahdettua varhaisperunaa, hunajanaurista, fenkolipikkelssiä, ruohosipulilla maustettu kermainen simpukkaliemi

    Fish and shellfish ”Scandinavian Bouillabaisse”
    Roasted spring potatoes, turnips, pickeled fennel, creamy clam broth with chives

  • Vasikkaa ja tilliä " Old fashioned"
    27.00

    Yön yli haudutettua vasikan poskea, auringonkukansiemen-risottoa, pinaattiporkkanaa, sipulia, tummaa tillikastiketta.

    Veal and dill “ Old fashioned “
    Braised veal cheek, sunflower seed risotto, spring carrots and onions, dark dill sauce

Jälkiruoat


  • Mustikkamoussea ”Savarin”
    9.50

    Ruusulla maustettuja marjoja, mustikkagranite

    Blueberry mousse ”Savarin”
    Rose flavored berries, blueberry granita

  • Tyrniä ja hunajaa & quot
    9.50

    Tyrniposset, tyrnisorbeeta, hunajakennoa

    Seabuckthorn and honey & quot”
    Seabuckthorn posset, seabuckthorn sorbet, honeycomb

  • Suklaakakkua ”Melt Brownie”
    9.50

    Lakritsaa, vadelmasorbeeta

    Chocolate cake “Melt Brownie”
    Rasberry sorbet, liqorice