Menu


Ravintola HSS Paviljong tarjoilee korkealaatuisista raaka-aineista, huolella tehtyjä, nykypäivään päivitettyjä klassikkoannoksia!
Petteri Luodon SUMMER MENU aloittaa HSS Paviljongin kauden 2018.

Alkuruoat


  • Lohitartar “Brown Sugar”
    13.00

    Fenkolilla ja fariinisokerilla maustettua kylmäsavulohta, mallasleipäcreme, yrttisalaattia

    Salmon tartar ”Brown Sugar”
    Cold smoked salmon seasoned with fennel and brown sugar, malt bread creme, herb salad

  • Poke Bowl ”Archipelago Style”
    15.50

    Hiillostettua nieriää ja graavia siikaa, Skagen-majoneesiin muhennettuja rapuja, wasabikurkkua, sushiriisiä

    Poke Bowl ”Archipelago Style”
    Charred arctic char and cured lavaret, skagen mayo shrimps, wasabi cucumber, sushi rice

  • Paahdettua vihreää parsaa ”Pancetta & Parmesan”
    12.00

    Rapeaa pekonia, endiivisalaattia, parmesancreme

    Roasted green asparagus ”Pancetta & Parmesan”
    Crispy bacon, endive salad, parmesan creme

  • Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa ”Smoky Prawns”
    13.00

    Kevyesti savustettuja katkarapuja, paahdettu basilikatoast

    Sunchoke soup ”Smoky Prawns”
    lightly smoked shrimps, basil toast

PÄÄRUOAT


  • Vuohenjuustorisotto ”Summer Sprouts”
    18.00

    Kotimaista vuohenjuustoa, grillattuja vihanneksia, sitrusmarinoitua kurkkua

    Goat cheese risotto ”Summer Sprouts”
    Finnish goat cheese, grilled vegetables, lemon cucumber

  • Kevyesti savustettua lohta ”Hay Smoke”
    24.00

    Korvasienipaistos, piparjuuri-perunapyre, pinaattia ja sinapinsiemenyrttejä

    Lightly smoked salmon ”Hay smoke”
    Stewed morels, horseradish potato pyree, spinach, mustard herbs

  • Paahdettua siikaa ”Sweet Miso”
    28.00

    Sitruunalla maustettua perunasalaattia, kukkakaali popcorn, Sake-kastiketta

    Roasted lavaret ”Sweet Miso”
    Potato salad with lemon, cauliflower popcorn, sake sauce

  • Kalaa ja äyriäisiä ”Scandinavian Bouillabaisse”
    27.00

    Paahdettua varhaisperunaa, hunajanaurista, fenkolipikkelssiä, ruohosipulilla maustettu kermainen simpukkaliemi

    Fish and shellfish ”Scandinavian Bouillabaisse”
    Roasted spring potatoes, turnips, pickeled fennel, creamy clam broth with chives

  • Grillattua viiriäistä ”Romesco”
    27.00

    Tryffelivoissa haudutettua varhaiskaalia ja hopeamaissia, hernepyre

    Grilled Quail ”Romesco”
    Stewed spring cabbage with truffle and silver corn, pea pyre

Jälkiruoat


  • Mustikkamoussea ”Savarin”
    9.50

    Ruusulla maustettuja marjoja, mustikkagranite

    Blueberry mousse ”Savarin”
    Rose flavored berries, blueberry granita

  • Vaahdotettu valkosuklaa-pannacotta ”Rhubarb”
    9.50

    Laventelilla maustettua raparperikompottia, mansikkasorbeeta

    Whipped white chocolate pannacotta ”Rhubarb”
    Rhubarb compote with lavender, strawberry sorbet

  • Suklaakakkua ”Melt Brownie”
    9.50

    Karamellijäätelöä, vadelmakastiketta

    Chocolate cake “Melt Brownie”
    Caramel ice cream, rasberry sauce